Πραγματοποιήθηκε ο 3ος εθελοντικός καθαρισμός Συρράκου 2017

Μέσα στο πλαίσιο δράσεων κ εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας Συρράκου για το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017 ο 3ος εθελοντικός καθαρισμός εντός του οικισμού κ πέριξ αυτού με σύνθημα “αγαπώ το χωριό και φροντίζω γι αυτό.”

Η συμμετοχή μικρών και μεγάλων φίλων του χωριού μας για μια ακόμη φορά ήταν μεγάλη.

Στη δράση συμμετείχαν η Τοπική Κοινότητα Συρράκου , οι Σύνδεσμοι Συρρακιωτών Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Φιλιππιάδας και κάμπου Άρτας, ο Ορειβατικός όμιλος Συρράκου και η δημοτική σύμβουλος Άννα Ζαλοκώστα καθώς με πρωτοβουλία της και σε συνεργασία με τον θεματικό αντιδήμαρχο του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων κ. Βαίτση Νικόλαο παρελήφθησαν απο το χωριό μας 11 καινούργιοι κάδοι αποκομιδής απορριμμάτων οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε όλο τον οικισμο.Επίσης σημαντική ήταν και η συνδρομή στην δράση του τοπικού επαγγελματία Ντόντορου Βασίλη καθώς συμμετείχε με το ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα του με το οποίο απομακρύνθηκαν όλα τα βαρέα αντικείμενα.

Επίκεντρο των προσπαθειών ήταν η απομάκρυνση βαρέων ηλεκτρικών συσκευών που υπήρχαν στο μονοπάτι της Μπόζας. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε καθαρισμός εντός του οικισμού απο ομάδες των μικρών μας φίλων.

Χορηγοί στη δράση ήταν για 3η κατά σειρά χρονιά  η εταιρεία ΥΙΟΙ Ι. ΜΠΕΖΕΒΕΓΚΗΣ Ο.Ε. προσφέροντας ευγενική χορηγία τα μπλουζάκια που διανεμήθηκαν σε όλους τους εθελοντές ενώ το μικρογεύμα που προσφέρθηκε μετά το πέρας της δράσης στους εθελοντές καθώς επίσης το προωθητικό υλικό και τα μέσα(σακούλες και γάντια) πραγματοποίησης της δράσης ήταν ευγενική χορηγία από το κατάστημα της Βιργινίας Δ. Μπάζιου.

Ως Τοπική Κοινότητα Συρράκου χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή απο μικρούς μας φίλους κάθε χρόνο και αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές, τους φορείς και τους χορηγούς που συμμετείχαν στην δράση μας και ευχόμαστε να ανταμώσουμε και πάλι στον επόμενο εθελοντικό καθαρισμό.

Με σεβασμό και αγάπη για τον τόπο μας


                                                                        Τοπικό Συμβούλιο Συρράκου

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

 

Νέα Κοινότητας

Αξιοθέατα

Το Συρράκο, είναι ιστορικό αρχοντοχώρι της Ηπείρου. Βρίσκεται 52 χλμ. νοτιοανατολικά των Ιωαννίνων, στο όρος Περιστέρι, σε υψόμετρο 1200μ. …

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οδηγίες και κατευθύνσεις για το πώς θα έρθετε στο Συρράκο
 

Τι μπορείτε να κάνετε στο Συρράκο και στην φύση κατα την διάρκεια της διαμονής σας

 

Δειτε τα μουσεία στην περιοχή του Συρράκου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οδηγίες και κατευθύνσεις για το πώς θα έρθετε στο Συρράκο
 

Τι μπορείτε να κάνετε στο Συρράκο και στην φύση κατα την διάρκεια της διαμονής σας

 

Δειτε τα μουσεία στην περιοχή του Συρράκου